Veiligheidsdeur Premium

Veiligheidsdeur Premium

 

De veiligheidsdeur premium top klasse 4 normering EN 1630 is de ideale veiligheidsdeur voor uw appartement. Vanaf € 1350 excl. BTW.

(Standaard formaat 205 cm * 88 cm * 12 cm in kleur naar wens)

 

De deuren aangeboden door Top-Construction zijn producten bekend en gewaardeerd in veel Europese landen. Onze partner vervaardigt de deuren aan de hand van een lastenboek dat wij hem opleggen, dit steeds met het oog op vernieuwing en aan de hand van de nodige certificaten.

 

De veiligheidsdeur premium top is ontworpen om een optimale veiligheid te garanderen in appartementen. Deze voldoet tevens aan de norm EN1630 / RI386 08-2002, klasse 4 (de hoogste veiligheidsklasse is 6) De klasse 4 veiligheidsdeur is ontworpen om minimum 10 minuten te weerstaan aan een inbraakpoging door professionelen met aangepast materiaal.

 

fiche-technique-premium-top.pdfVeiligheidsdeur premium top (766.82 Ko)

 

Technische details

 

Standaard afmetingen : 2050 x 880 cm (alle afmetingen zijn mogelijk)

 

Constructie frame: het deurframe bestaat uit 2 profielen van telkens 1mm dik, deze zijn gelast aan de binnenzijde en zijn in een ‘Z’ vorm geconstrueerd. Deze constructie biedt een zeer hoge weerstand. 

Achter het frontpaneel van de deur bevindt zich een 1,5mm gegalvaniseerde stalen plaat, en is opgevuld met een een isothermische vulling. 

Sloten : Al onze primaire sloten zijn uitgerust met een euro veiligheidscilinder met identificatienummer. Ze zijn bovendien beveiligd met een veiligheidsroset.  Het secundaire slot is uitgerust met een cilindersleutel en een draaiknop aan de binnenkant van de deur, deze is tevens voorzien van een veiligheidsroset.

Verschillende sloten: wij bieden sloten aan van het merk Yale. Dit zijn hoogwaardige veiligheidssloten en zijn voorzien van een eigenaarskaart zodoende is kopiëren onmogelijk zonder te beschikken over deze kaart.  De deur is telkens voorzien van een tweede slot, eveneens van het merk Yale. Ook dit slot is voorzien van een veiligheidsroset.